sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen viikko takana

Hola, nyt on siis viikko mennyt. Yritän saada jotain kuvaakin tänne jatkossa, sehän kertoisi enemmän kuin tuhat sanaa. Torstai-iltana olin hartiahieronnassa  erään suomalaisen yrittäjän  fysikaalisessa hoitolaitoksessa. Täällähän suomalaisia riittää ja monet ovat työllistäneet itse itsensä. Hoito auttoi vähän selkäkipuihin ja kävely tuli  hieman helpommaksi. Samana iltana hypättiin vielä Uman (uusi ystäväni) kaa bussiin ja menimme kirjastoon. Nimittäin biblioteca Miguel de Cervantes nimisessä  paikassa järjestettiin espanjalais-suomalainen runoilta. Runoilijat esittivät omaa tuotantoaan ja välillä soi viulumusiikki. Mukana oli mm suomalainen Erkki Vepsäläinen lausumassa omia runojaan.   Kirjaston vieressä oli ihana, rauhallinen puisto.

On lauantai ja lähden nyt katsomaan muotinäytöstä. Kerron sitten myöhemmin millaista siellä oli.

Myöhemmin..

 No siellähän oli oikein mukavaa, solmimme Uman kanssa uusia  tuttavuuksia ja nautimme kuohuviiniä ja mansikoita.  Vaatteet olivat  käytettyjä mutta kuin uusia. Palvelu toimii siis second hand periaatteella. Näytös sai kivasti yleisöä  ja vaatteetkin tulivat paremmin esiin "mallien "päällä. Itsekin ostin valkoisen  uuden vanhan puseron, hinta viisi euroa.

Sunnuntai meni pyykinpesuun ja lepäilemiseen. Aika tuulinen päivä oli ja huomenna maanantaina luvattu kuulemma sadetta. Huomenna tapaan uuden tuttavuuden Jyväskylästä. Nyt nukkumaan että jaksaa aamulla kävellä reippaana kouluun.  Buenas noches! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti