sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

3 viikkoa

on takana päin. Vietän viimeistä kokonaista viikonloppua täällä sillä ensi lauantaina on lento takaisin Suomeen. On sunnuntai ja vaikka ilta on pitkällä ja kello yli kahdeksan, paistaa aurinko vielä lämpimästi . On ollut aivan niin upea päivä kuin voi olla.

Teimme tänään Ullan kanssa samanlaisen kävelyretken Los Pacosiin kuin teimme matkani alussa. Ympyrä  siis sulkeutuu.  Minulla on  sellainen olo kuin olisin tullut tänne eilen, niin nopeasti aika on vierinyt eteenpäin. Ulla ja Heli lähtevät huomenna kotiin oltuaan 8 viikkoa täällä työssäoppimassa. Kyllä on haikeat tunnelmat.

Toiset lähtee, toiset tulee. Koululleni saapui viikko sitten Suomesta kaksi uutta työssäoppijaa. He kummatkin sijoittuivat kolmevuotiaiden luokkiin. 

Tapasimme perjantaina kaikki toisemme jotka olemme täällä työssäoppijoina tällä hetkellä. Mukana oli siis porukkaa ympäri Suomen. 

Olen viihtynyt koulussa hyvin, siellä aina sattuu ja tapahtuu. Lauantaina näin televisiosta ohjelman jossa oli kuvattu meidän koulua. Olihan DIA DEL LIBRO. Toinen aihe näytti käsittelevän isompien luokkien Olympialaisia. Kyllähän meitä kuvattiin päivänä  jolloin paloauto kävi mutta sitä ohjelman pätkää en ole sattunut näkemään.

Täällä monet tapaamani suomalaiset ovat lähdössä kotimaahan kesän ajaksi. He tulevat sitten syksymmällä takaisin. Olisikohan täällä töitä koulunkäyntiohjaajalle, mitä arvelette?
Nyt lepäämään  jotta saan nauttia viimeisestä viikostani Valdelecrin koulussa, suloisten neljävuotiaiden seurassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti